Covor rosu si stalpi de delimitare

 Covor rosu si stalpi de delimitare

In anul 1821 a fost asternut un covor rosu pentru intampinarea presedintelor Statelor Unite de atunci – James Monroe. La gara centrala din New York s-au folosit covoare rosii pentru intampinarea pasagerilor ca strategie de marketing pentru a-i face sa se simta onorati.

Covorul rosu a fost folosit la Hollywood pentru prima data la premiera Robin Hood in anul 1922. In anul 1961, covorul rosu a fost folosit la decernarea premiilor Academy Awards – editia a 33-a. Abia in anul 1966 acest lucru a putut fi vazut si la televizor, la cea de 38-a editie a acelorasi premii.

A pasi pe covorul rosu nu mai este in momentul de fata ceva asociat doar celebritatii – multi aleg sa faca asta doar pentru a-si imbunatati imaginea. Istoria covorului rosu ne spune cand, unde si de ce a inceput aceasta traditie. Ceea ce este insa mai interesant e modul cum a evoluat acest obicei. In momentul de fata covorul rosu este folosit cu preponderenta in industria divertismentului si este asociat cu grandoarea, cu faima si cu renumele personalitatilor ce pasesc pe el.

Iti punem la dispozitie covor rosu de diferite dimensiuni, dar si stalpi de delimitare in functie de prefereintele voastre.

CONTACT

Telefon: 0755.473.083
Email: radu@funproduction.ro
www.facebook.com/funproduction.ro

RETELE SOCIALE
ON AIR DE LA 10:00-13:00