DJ / SONORIZARE

DJ Radu / Radu Pop

Un eveniment de neuitat din viata dumneavoastra poate deveni o grija in plus! Fie ca este vorba de un eveniment special, nunta, botez, receptie, aniversare sau orice alta petrecere privata! Este bine sa stiti ca, oricare dintre aceste evenimente au un lucru incomun care garanteaza reusita! Vorbim de sonorizare. Aceasta este un element cheie care defineste intodeauna o petrecere reusita. Si pentru ca distractia sa fie garantata, este indicat sa apelati la profesionisti. Profesionistul in sonorizare este elementul defintoriu care face diferenta intre un eveniment de succes si un fiasco. Cum la petrecere participa persoane din toate categoriile, cea mai buna cale de a satisface toate gusturile muzicale este sa aveti un DJ profesionist. Acesta are intodeauna o arhiva muzicala aproape nelimitata, cu un numar impresionant de piese din toate genurile muzicale. Si foarte important, dumneavoastra puteti stabili, impreuna cu DJ-ul playlistul care se adapteaza cel mai bine evenimentului pe care il organizati.

Iata cativa pasi simpli pe care trebuie sa-i urmati atunci cand organizati un eveniment:
1. Faceti o lista cu invitati pentru a vedea astfel aproape cu exactitate gusturile muzicale care trebuie satisfacute: DJ, formatie de muzica populara, cover band, DJ si un interpret de muzica populara…aveti tot felul de variante!
2. Programeaza o intalnire cu cei cu care ai ales sa colaborezi. Nu uita! Indiferent de alegere, trebuie sa fie satisfacute gusturile muzicale ale tuturor invitatilor si implicit ale tale!
3. Pasul acesta este cel mai simplu. Apeleaza cu incredere la serviciile oferite de DJ Radu! Radu este exact omul de care aveti nevoie! Cu o vasta experienta in organizarea evenimentelor speciale, DJ Radu acopera o gama larga de servicii muzicale, ce cuprinde majoritatea genurilor, oferind clipe de neuitat, prin programe alese si adaptate fiecarei ocazii. DJ Radu! Alegerea perfecta pentru o petrecere de neuitat!

Alegerea lui DJ Radu este indreptatita si datorita experientei vaste pe care a acumult-o in zece ani ca realizator de emisiuni Radio Atlas FM si DJ Resident la Club „Allegria” Alba Iulia.

Info acte: -Atestat de Acustician – Disc-Jockey eliberat pe baza avizului Ministerului Educatie Nationale – Licenta Uniunea Producatorilor de Fonograme din Romania (UPFR)
(Licenta neexclusiva pentru reproducerea fonogramelor publicate in scop comercial, destinate exclusiv comunicarii publice in scop ambiental si lucrativ)

CONTACT

Telefon: 0755.473.083
Email: radu@funproduction.ro
www.facebook.com/funproduction.ro

RETELE SOCIALE
ON AIR DE LA 10:00-13:00