DESPRE

Un lucru este cert. Din pasiune, se naste profesionalismul. Din punctul nostru de vedere, nu se poate una fara alta. Sunt strans legate, intr-o simbioza care duce la rezultate fantastice!
Asa a luat viata proiectul nostru , Fun Sound Production, o firma acreditata care dispunde de echipamente profesionale de sonorizare, schela lumini inteligente, DJ, cabina foto – Fun Moments(photobooth), gheata carbonica si vulcani pt dansul mirilor, covor rosu si stâlpi de delimitare.

Atunci cand organizam un eveniment, abordarea noastra este total diferita de clisee, de clasic, de… s-o spunem in fata, de banal. Atentia noastra se centreaza pe client, ea este una bazata pe încredere si întelegere reciproca. Asa, credem noi, se ajunge la reusita unui eveniment. Detaliile, mari si mici, fac diferenta!

Experienta vasta ne face sa întelegem exact obiectivul evenimentului, iar creativitatea noastra ne ajuta sa ajungem la inima celor care iau parte la el, indiferent ca sunt organizatorii sau participantii! Ne explici ce doresti, ce visezi iar noi facem sa devina realitate!
Odata stabilit si semnat contractul,vom tine în permanenta legatura cu tine pentru a ne asigura ca totul va decurge asa cum v-ati imaginat sau poate chiar mai mult 🙂 .

Serviciile pe care le oferim sunt de cea mai buna calitate! Pentru ca suntem constienti ca acestea reprezinta cartea noastra de vizita si, crede-ne pe cuvant, tinem la eticheta si la satisfactia ta!
Toate obiectivele firmei noastre sunt stabilite în asa fel încât sa contribuim la atingerea succesului pe toate planurile pentru clientii nostri! Apeland la noi, totul va decurge conform planului stabilit! In urma muncii noastre, multumirea vostra este clar sursa de satisfactie!
NU mai sta pe ganduri ! Iti stam la dispozitie la numarul de telefon : 0755 473 083

CONTACT

Telefon: 0755.473.083
Email: radu@funproduction.ro
www.facebook.com/funproduction.ro

RETELE SOCIALE
ON AIR DE LA 10:00-13:00