SERVICII

Fun Sound Production →  iti pune la dispozitie urmatoarele servicii:↓

DJ / SONORIZARE

Urmeaza cel mai important moment din viata ta si inca nu sti pe cine sa alegi la nunta ta? DJ Radu /Radu Pop este alegerea perfecta! Sonorizari evenimente festive si corporate, lumini profesionale. Muzica de toate genurile, calitate audio profesionala. DJ cu experienta in domeniu si atestat profesional. Drepturi de autor platite la zi.
CONTACT: 0755 473 083 www.funproduction.ro

CABINA FOTO

Alege cabina foto (photo booth) la evenimentul pe care îl organizezi! Va fi fantastic, o să vezi! Cabina Foto – Fun Moments este un element de atractie la orice nunta sau eveniment privat! Cabina Fun Moments va fi fara doar si poate in centrul atentiei, cel putin asa credem noi:D ! Nu e Funny fără Fun Moments! În 12 secunde, gata! Oferim multa distractie si culoare evenimentului tau si fotografii „fun”tastice. Cabina Foto – Fun Moments reprezinta un studio foto mobil, iar principalele avantaje sunt realizarea, personalizarea si tiparirea pozelor pe loc.

Gheata carbonica pentru dansul mirilor

Si tu meriti sa dansezi deasupra norilor. Nu ezita sa ne ceri oferta pt. gheata carbonica la nunta ta! Gheata carbonica si vulcani pentru dansul mirilor.

Covor rosu si stalpi de delimitare

Iti punem la dispozitie covor rosu de diferite dimensiuni, dar si stalpi de delimitare in functie de prefereintele voastre.

Lumini profesionale

INFO 0755473083

Productie publicitara

Reclama e sufletul comertului… Pare un cliseu banal dar nu e! Crede-ne pe cuvant! Cand deschidem gura, stim ce spunem! Asa ca, da-i si tu suflet afacerii tare! Realizam reclame audio exact asa cum iti doresti! Vocea de pe reclama poate fi masculina sau feminina. Iti punem la dispozitie cateva reclame realizate pentru clientii nostri.

CONTACT

Telefon: 0755.473.083
Email: radu@funproduction.ro
www.facebook.com/funproduction.ro

RETELE SOCIALE
ON AIR DE LA 10:00-13:00